Blonda bimbotjejer

Sönderblonderad, extrema silikonrattar och konstigt stora läppar, är det vad vi vill titta på? Efter gårdagens preimär av Big Brother verkar det så.  En efter en klev de in - de blonda bimbotjejerna. De säger i sina presentationer att de inte vill att folk ska tro att de är några blåsta bimbotyper, men hur lätt är det? En av blondinerna, som tydligen inte investerat i sillisar än, klämmer ur sig att det första hon skulle köpa för pengarna, om hon vinner, är nya bröst. I dag på Aftonbladet kan man läsa att det har slagits ett nytt rekord i huset. Det började guppas under ett täcke endast efter sex timmar i huset. Mitt fördomsfulla jag, tänker så klart att de är en av blondinerna. Men så fel jag hade! Det var den enda brunetten av dem alla, som inte kunde hålla händerna på täcket. Där ser man.

(Påstår inte att jag inte gillar blondiner. Men i detta fall är det är skillnad på blondiner och blondiner.)


En svettig blandning

Nu ska jag snart dit och svettades igen. Bland de hurtiga medelålders damerna, de överspacklade fjortisarna, de taktlösa herrarna och så jag, och alla andra studenter som gärna tränar billigast. Jag pratar så klart om Friskis & Svettis. Denna underbara plats där jag alltid möts av leenden och där jag slipper överlägset hypertränade ledare. Dassiga mjukisbrallor och skrynkliga reklamtröjor är helt okej. Jag skulle vilja säga att på Friskis & Svettis kan du vara dig själv för en stund! 

Sugen

Gårdagens inflyttningsfest hos Kattis och Anders var riktig trevlig! Alltid trevligt med fest hemma hos folk tycker jag. Dessutom fick jag med mig Olof, trots att han var lite sliten av allt festande i Åre.

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska gå och köpa pizza. Är grymt sugen på något riktigt flottigt. Ett typiskt bakistecken. Egentligen borde jag låta bli pizzan nu när jag har varit så duktig hela veckan och nästan inte ätit en enda godsak. Tränat har jag gjort flera gånger också. Men det kanske är när man har varit duktig som man kan unna sig en fet pizza med gott samvete. Jag tror jag kör på den teorin! Det är ju faktiskt lördag i dag och än har jag inte ätit en enda liten lördagsgodis. Däremot tryckte jag i mig en hel hög chilinötter i går på festen. Kattis hade köpte en jättepåse som aldrig tog slut. Har haft lite ont i magen i dag, det kanske är nötterna som spökar. Nu har jag bara ont i magen av alla kurrningar som skriker efter pizza. Dags att göra något åt saken.

Orolig flickvän

Har precis tvingat mig själv att vakna så att inte hela dagen förstörs med sömn. Jag känner mig ganska seg, och ont i kroppen har jag. Träningsvärk! Det har jag ett Puls/Medel-pass att tacka för.

Att jag känner mig så trött kan också bero på att jag blev väckt av min kära pojkvän i natt, som ringde från Åre och gjorde mig orolig. Han hade gått vilse och hittade inte hem till stugan. De hade alltså varit ute och festat på nåt ställe och sen kommit i från varandra. Helt plötsligt sa han att han hade ramlat i en snödriva och tänkte sova där. Idiot! Så kan han ju inte säga till sin oroliga flickvän. Jag fick i alla fall upp han ur snön och tillslut verkade det som han var på rätt väg. Efter en stund ringde han upp och sa att han var hemma i stugan. Jag kunde andas ut och försöka somna om. Men det var inte det lättaste.

I natt kommer min älskling hem i alla fall så jag slipper oroa mig för hans nattliga äventyr. Känns som att han har varit borta hur länge som helst.


Nu ska jag nog försöka få tag på en klipptid!


Reporter?

Gó kväll!

Mitt försök med att få min mixer lagad gick inte så bra. Tog mig upp till Elgiganten i dag, med buss och allt, men de lagar tydligen inte saker som har ett värde under 1000 spänn. Så nu blir nästa steg att lämna in den på "Anders verkstad"! Det vill säga, Kattis händiga karl kanske kan fixa den. Hoppas! =o)

Jag och Kattis kanske ska bli Västeråsreportrar för vår studenttidning Kåranen. Känns spännande, men också lite läskigt. Jag tycker ju att det är skoj att skriva och det vore kul att testa på att vara reporter. Är ju en bra erfarenhet också!

I morn är det dags för en nykurs. Skrivteknik 1. Hoppas att jag ska lära mig ett och annat!

Nu är klockan jättemycket! Dags att sova Sara!

Godnatt!

Telefonterroriserad

Visst är det bra med hemtelefon, men just för tillfället skulle jag kunna slänga ut den i snön så jag slipper alla envisa telefonförsäljare. Det går inte en dag utan att de ringer. Telecom, Svenska Dagbladet, Telia... För bara 10 minuter sedan ringde någon övertrevlig tjej och ville presentera ett nytt sminkmärke. Jag lyssnade inte så uppmärksamt men lät henne få mitt tillstånd till att skicka ett paket med några ögonskuggor och en mascara. Jag får så klart stå för portot, men ett gäng ögonskuggor och en ny mascara för 36,50 kanske kan vara ett bra erbjudande. Eller?!




Vilse i kylan

I går blev det fest och jag fick skaka rumpan! Nöjd.

Det började med lite förfest här innan vi tog oss in till stan och Konrad. Diggar det stället! Vi rockade till och med loss i schlagerrummet i går! Yeah!

Blev lite efterfest också! Jag och Sandra var inte hemma förrän halv sex. Hade vi inte gått vilse hade vi kanske varit hemma lite tidigare. Ja, vi gick faktiskt vilse! Vet inte riktigt hur det gick till men helt plötsligt befann vi oss på ett stort jäkla industriområde. För att komma vidare fick vi lov att gå runt hela skiten. Det blev nästan läge att ringa en taxi. Men tillslut började jag känna igen mig och vi hamnade på rätt väg. Stelfrusna, utmattade och lite lagom fulla kröp vi ner under täckena och somnade på momangen.

I dag har jag bara degat framför teven hela dagen, förutom när jag följde Sandra till bussen! Tog en sväng förbi Lassarettet samtidigt och köpte en sallad, innan jag återvände till soffan. Skönt att vara själv när man är bakis! Olof åkte till Åre i går, så det blir tomt några dagar nu.

Syrran ringde precis! Skoj när hon ringer! Miss you babe!

Nu ska jag försöka hitta på något att äta. Blev inte så mätt av den där salladen.


Hasta luego!

Njuter av ledigheten

Så skönt att få sova ut på morgonen för en gång skull!

Duggan är avklarad och jag ska riktigt njuta av de här fria dagarna innan nästa kurs börjar. Duggan var mycket mer omfattande än vad jag väntat mig men tycker det gick bra ändå.

I morgon blir det lite party! Ska ha förfest här och sen blir det utgång någonstans! Så jag hoppas att mitt sug efter att skaka rumpan ska mättas en aning! Hehe!

Olof drar till Åre med sin klass i morn. Är lite avis. Åres skidbackar skulle man ju inte tacka nej till. Synd att han drar i väg nu när jag är ledig några dagar.Dålig tajming helt enkelt!

Nu ska jag fortsätta njuta :o)


Duggadags

Dags för dugga i morn, sen är det slut på den här kursen. Sugen på en ny kurs nu faktiskt! Hoppas att duggan går vägen så jag kan andas ut inför nästa kurs. Det bästa är att efter duggan i morn är vi lediga fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag! Weeeeeeeeeiiiiiiiii! Ska bli så jäkla sköööönt!

Nu ska jag prata lite med lillsyrran på msn. Hade jag tänkte i alla fall, men nu försvann hon. =( Är riktigt sugen på att hälsa på henne i London igen någon gång under våren. Får se om det finns lite tid och pengar över för en tripp till Crouch End.


Alla textare, rumsliga och illistratörer: Lycka till med duggan!

Skaka rumpan!

Skaka rumpan!
Rocka loss!
Shaka mitt ass!
Svänga mina lurviga!

Jag vill dansaaaa! Hoppas på lite sånt till helgen!

Får väl rocka loss med dammsugaren så länge! Ska bara fylla stereon med någon skön musik först! Rihanna exempelvis.

Personalferre!

Helgen ängnades åt personalfest hemma i Dalarna. Var riktigt skoj! Bodde på hotell, badade i pool, solade, åt och drack gott, sjöng livekaraoke m.m. Lite sliten nu bara. Åkte tillbaka hit tidigt i morse. Känner mig ganska seg efter att ha tillbringat eftermiddagen i skolan åt plugg.

I morgon måste jag också plugga hela dagen eftersom vi har dugga på torsdag. Har inte koll på det  vi ska kunna känns det som.

Nu ska jag nog försöka hjälpa min darling med att försöka bygga ihop byrån jag köpte.






Godmorgon!

Godmorgon!

Min nedstämdhet är försvunnen och i dag känns det som humöret är på topp. Var pigg när jag skulle gå upp för en gång skull! Fick lite tid över till och med om ni undrar varför jag sitter här.

I går hängde jag på Kattis och Anders till Ikea. Hade spanat in en byrå förra gången jag var där. Spanade in den i går också och bestämde mig för att köpa den. Så nu ligger den här på golvet. Den måste bara få hjälp med att skruvas ihop! Ska ta tag i det efter helgen.

Nu måste jag borsta tänderna och sen ska jag börja knata till stationen.

Ha en bra dag!

Nedstämd

Sitter här och känner mig allmänt nedstämd.

Dels beror det på att jag tidigare i dag tappade min nya fina mixer i golvet. Den fungerar inte längre. Faaan, ibland blir jag så less på mig själv! Dessutom hittar jag inte kvittot heller. Ringde i alla fall till Elgiganten och ljög lite fint. Jag ska lämna in den på reparationsavdelningen och se vad dem kan göra. Tveksamt om den går att laga, den föll trots allt med en rejäl smäll i golvet.

Det beror också på att jag knappt har sett min pojkvän den här veckan. När jag kommer hem är han inte hemma, och när han kommer hem har jag gått och lagt mig. Visst, de har ett arbete som ska lämnas in på fredag, men varför inte gå upp i tid på morgonen, sätta sig med arbetet och jobba effektivt i några timmar, för att sedan kunna ägna resten av dagen till något annat. Umgås några timmar med sin flickvän till exempel. Men jag antar att killar inte tänker så. Vi hade det så himla mysigt hemma i Dalarna några dagar innan vi åkte hit. Men det är som att allt förändras när vi kommer hit.

I helgen ska vi i alla fall hem igen. Ska vara med på Frick´s personalfest. Roligt att han vill följa med på det i alla fall.

Ska väl gå och lägga mig nu. Ensam.

Slut på det sköna

Det sköna jullovet är slut.......

Jag är tillbaka i lägenheten i Västerås. Känns lite tungt måste jag säga. Har varit så skönt hemma hos mamma och pappa.

Nu är det bara plugg som gäller. Känner mig inte ett dugg motiverad. Har dugga nästa fredag. Blä!

Vill ha sommar, sol och sommarlov!