Grillat är sommar!

Nu har vi fyllt kylen med mat, fått in kläderna i garderoberna och laddat upp med ved. I dag grillade vi lite korv i kvällssolen, supermysigt! Kommer nog bli en hel del grillning i sommar, i alla fall om man lyssnar på Älsklingen. Blev grillat i går också, hemma hos Åsa. Och sen ett besök på Skutan. I morn blir det nog lite gräsklippning, kanske en notis och kanske grillat igen ;o). Ska försöka få en tid hos en sjukgymnast eller en kiropraktor också. Vill bli av med mitt onda i ryggen. I fredags gjorde det så där ont igen, men i dag känns det lite bättre. Tröttsamt.

Har fått en examenspresent av min snälla familj! En iPod nano! Ska fylla den med massa bra musik som kanske kan få mig att morgonpromenera.



På väg hem!

I dag kommer han hem, mitt fotbollfan!


Sju vackra flickor i en ring...


Midsommar firades i dagarna två. På självaste aftonen med middag hemma hos oss och sen den traditionella majstångsresningen i Leksand. Självklart blev det dans runt stången när den väl hade kommit på plats. Allt från "Små grodorna" till "Sju vackra flickor i en ring". Det var nog det roligaste på hela kvällen! Därefter forsatte festen runt om i Leksand. Var trevligt att träffa lite kända ansikten här och var! På midsommardagen kände vi för att rocka loss på ett dansgolv, så ni kan ju räkna ut var vi hamnade. Efter lite förfest hos Ida tillsammans med bland andra hennes polare "Räven" hamnade vi alltså på Lyckliga huset. Det var trevligt det med!

Nu är det bara två dagar kvar tills jag får pussa på Älsklingen!!!

Webbskribent!

I går var jag på en arbetsintervju på en reklambyrå här i stan. De behöver en copywriter. Jag är ju ingen copywriter, men byrån vill i första hand ha någon som har koll på det här med att skriva och sen är det meningen att man ska lära sig copy-tänket. Min utbildning verkar i alla fall vara en bra grund att stå på så vi får se hur långt det räcker. Han skulle höra av sig i sommar. Hoppas! Det verkar vara ett grymt kul jobb! En annan grym grej är att jag ska börja skriva för CAP&Designs webb. Kommer att skriva notiser om allt som rör grafisk form, typografi, designprylar m.m. Jättekul! Tack för tipset Kattisen! Måste erkänna att jag är lite nervös, men bara jag kommer igång så ska det nog gå vägen. Det braiga är att jag kan skriva när jag vill och var jag vill! Det dåliga är att det är inte speciellt bra betalt... Men bättre än ingenting och sommaren ska jag väl överleva. Ska ju bo gratis och med Älsklingen som tydligen har pengar (han säger det i alla fall, smålänning som han är ;o)) Hade tänkt titulera mig som gräsklippare också. Så sprid ryktet! Kan kanske ge någon hundralapp, om inte så får jag ju motion i alla fall. Jag och Älsklingen kommer alltså att tillbringa största delen av sommaren i stugan.  Blev som du ville baby! Ska bli mysigt och om du känner för att komma och hälsa på är du sååå välkommen!

Nyutexaminerad

Tre år av pluggande är  förbi. Det har gått otroligt snabbt och jag kan inte riktigt förstå att jag inte kommer att sätta mig på tåget i höst för att åka till Eskilstuna och skolan. Jag har ju faktiskt en treårig utbildning som förhoppningsvis ska leda till jobb, så inget mer plugg för min del (inte inom de närmsta åren i alla fall).

Slutet är nära

I måndags tryckte jag och Kattisen på "spara" för sista gången när det gällde rapporten. Vi bestämde att det fick vara nog och att den därmed var klar för inlämningen. Vi kände dock ingen direkt glädje.... Kanske var vi för utmattade för det. Lyckan över att vara så gott som klara började dock sprida sig i tisdags då vi hade lämnat in rapporten. På kvällen spontandrack vi vin och det var nog först då vi kunde slappna av och andas ut. Vinet satt där det skulle och det blev en mycket trevlig kväll! I onsdags var det examensfest och vi gjorde oss redo för den arabiska natten med hennatatueringar och krims krams hängandes lite här och var. Maten var supergod och det var trevligt att träffa klassisarna igen efter tio veckors slit, men festen kändes lite avslagen. Den kom liksom aldrig igång riktigt (eller så var det bara jag som var seg.)
Nu är det bara (kanske inte är så bara?) presentationen av vårt arbete och opposition kvar. Men först väntar terminens stora slutfest på Kåren i morgon!