En stressad Sara är inte att leka med

Just nu är jag en stressad människa. Skolan ska skötas. Kåranen artiklar ska skrivas. Och vi ska flytta på fredag. Mest stressad är jag över flytten. Känns som om vi ligger lite efter med packningen. Men det är ju enligt mig. Älsklingen är kolugn. Och det gör mig bara mer stressad.

Helgen var i alla fall mysig. (Då hade jag inte hunnit bli stressad än.) Syster var här och vi besökte Ikea, gick på stan och såg filmen Under och älskad av alla på bio. Syster ska också flytta. Till Uddevalla. Så dit måste jag åka på besök snart.

Snart ska jag och Älsklingen in till stan och käka nåt gott. Vi behöver lite ensam tid tillsammans, plus att det är så rörigt här hemma. Emma har bott här några dagar i väntan på sin lägenhet. Det går hur bra som helst men saknar mitt gos med Älsklingen.

Nya Lunarstorm?

Ska man bli medlem på Facebook eller? Det är ett jäkla tjat i alla fall....

Jag är drabbad av Västeråsförkylningen

Sitter i bilioteket och snörvlar och hostar. Orkar inte med att vara förkyld nu när så mycket ska fixas. Verkar som att Västerås tycker om att ge mig förkylningar, eller så är det Kattisen prat om träning som gör mig förkyld. Troligtvis beror det på Martins 25-års fest i Lördags. God mat, dricka och trevliga människor gör att tiden försvinner, klockan blir natt, luften blir kall och jag blir förkyld.

Upprop idag alltså. Ny termin, ny kurs och nya tag. Eller? Kursen verkar intressant i alla fall och jag hoppas att jag snart ska få lite energi som får igång mig. Vi måste börja flyttpacka också. Flyttar till min loftlägenhet nästa fredag. Sen är det snart dags för Älsklingen att ge sig av till Spanien. Är nervös för hans skull.

Kär och galen!

Det blev trots allt en kräftskiva i sommar tillslut. I Lördags samlade vi ihop tjejerna hemma hos Ellan och mumsade kräftor som aldrig förr. Oj vad mycket kräftor vi hade! Sen satt vi på altanen och pratade vad-gör-du-nu-för-tiden-prat och lite senare blev det dans i vardagsrummet. Kvällen avlutades på Lucky. Nu dröjer det väl innan jag får träffa godingarna igen....

Men just nu har jag ju en annan goding här! Älsklingen kom igår och jag är lycklig! Mysigt att bo i stugan med honom. Just nu är vi hemma hos mamma och pappa och säger hej. Snart ska vi till Insjön och fynda på outlet och i morgon ska vi leka på Sommarland.

Bara en vecka kvar av sommarlovet nu....


Ibland vill man så mycket...

Jag vill ha långa ben i snygga skor
Jag vill ha sommar hela året om
Jag vill ha städat hemma där jag bor
och champagne
Jag vill det
Jag vill kunna köpa vad jag vill
Jag vill se att tomten faktiskt finns
Och min man ska vara avdragsgill
och lite till

Och jag vill ha allt Nu Nu Nu
Vill ha det Nu
Nu Nu Nu ge mig det jag vill ha nu
Gör sen till Nu Nu Nu
Ge mig Ge mig Ge mig Nu

Jag vill leva i tvåtusen år
Tala flytande på alla språk
Jag vill ha större bröst och smala lår
mer champagne
Jag vill det
Jag vill bada utan bli blöt
Under ett vattenfall i mitt kök
Och jag vill gärna vara sockersöt
och lite till
Jag vill det vill ha det

Och jag vill ha allt Nu Nu Nu
Vill ha det Nu
Nu Nu Nu ge mig det jag vill ha nu
Gör sen till Nu Nu Nu
Ge mig Ge mig Ge mig Nu

Det är väl inte mycket det lilla jag begär
Jag står för det jag tycker
Vill ha allt nu och här

Och jag vill ha allt Nu Nu Nu
Vill ha det Nu
Nu Nu Nu ge mig det jag vill ha nu
Gör sen till Nu Nu Nu
Ge mig Ge mig Ge mig Nu

Jag vill bara göra sånt jag vill
Leva bara på att dricka vin
Jag vill aldrig mera sitta still
Kunna översätta till latin...

Text: CajsaLisa Ejemyr