Glad!

Nu är jag den glada Saran igen. Älsklingen är på besök!


38376-7   
You and me baby!

Vad är väl en dag på jobbet?

Ska ni fika här eller ta med? Strut, våffla eller bägare? I Bombmurklan är det sockerkaka blandat med aracksmassa. Var det bra så? Har du en krona? Biskvierna, mandelkakan, marängerna, biskvibågarna och moccabakelserna är glutenfria. Nummer 98, någon som har nummer 98? Kaffe tar du själv, och påtår ingår!

Ja...vad är väl en dag på jobbet......?


Kalmar

Jag är i Kalmar. Det luktar sommar och hav ute. Underbart!

Tog en promenad i morse längs samma slinga som jag brukade gå för två år sen. Allt är sig likt. De vackra villorna på Villavägen står kvar och glänser i solen. Änderna vaktar på bryggan vid den lilla dammen och barnen som nyss fått sommarlov sparkar fotboll i trädgårdarna.

Tänk att få vara barn igen. Att få ha ett riktigt sommarlov fyllt av lek. Nu måste man jobba och slita. Gör man inte det är man en latmask. Men tänk vad skönt att bara få vara en latmask hela dagarna!


Sommarlov?

Har vart ledig så många dagar i sträck nu så jag nästan tror att sommarlovet redan har börjat. Men det är faktiskt två lektionstillfällen kvar. Sen så! Blir några fria dagar i Kalmar innan slitet på kondiset börjar.

Helgen bestod av besök från Åsa. Det var mycket trevligt att ha henne här! Lördag till söndag är så fjuttigt kort tid bara. Men vi hann med mycket. Åkte vilse i Västerås när vi febrilt letade efter Coop, shoppade, åt årets första kulglass, festade på härligt goda vin- och spritedrinkar med lime i, dansade loss till en live Daddy Boastin och bakistittade på teve.

I dag blev det en spontanlunch med Kattisen och Lois på La Pasta. Mumsigt och mättande. Sen traskade jag och Kattisen runt i diverse olika affärer och tittade på alla fina prylar. Jag blir så sugen att köpa massa nya grejer tills vi ska flytta till den något större lägenheten. Vill ha ny soffa, ny säng, nya hyllor, matta, gardiner, nya blommor… Men tyvärr så sätter livet som student stopp för det.

Nu måste jag kila, tvättstugan kallar!