Mer tid tack!

Puh! Mycket att göra på jobbet nu! Visst är det bra att tiden går fort, men ibland skulle jag vilja ha lite mer tid så att jag skulle hinna göra allt det där som borde hinnas med den här veckan. Och när ska jag hinna rensa min mailbox? Får varningar hela tiden om den snart är full. Som tur är fick vi utökat utrymme idag, så nu kan jag samla på mig lite mer innan jag får tid till att gå igenom och rensa. Tycker inte om när saker samlas på hög. Gör mig stressad!


Fjällivet är nice!

Ni kanske tror att jag kört ihjäl mig i backen? Lugn, jag lever! Man har bara inte så stor lust att blogga här uppe. Min nya bräda går fint, tyvärr är backarna lite väl mosiga. Men man kan väl inte förvänta sig annat så här i slutet av april. Hade dock förväntat mig lite mer sol. Idag regnade det, vilket inte lockade till någon åkning alls. Vi åkte på utflykt till Grövelsjön och åt våfflor med hjortronsylt istället. Imorn ska det tydligen bli bättre väder så då är det backen som gäller!

Fredagsmys med syrran

Är precis hemkommen efter en mysig kväll med Syster. Mötte upp henne efter jobbet för först en fika i Gamla stan och sen blev det ett glas rött på ett annat ställe. Synd bara att det är så nedrans dyrt att unna sig sånt här i Sverige... Nu ska jag bara mysa i soffan och glo på nåt värdelöst tv-program eller göra något annat som icke kräver tankeverksamhet (måste ju passa på när Älsklingen är borta på pokerkväll). I helgen ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting. De senaste helgerna har jag ju flängt hit och dit så nu ska det bli skönt att bara vara hemma. Sen är det endast tre dagars jobb som gäller och efter det har jag påsklov! Har tagit ledigt fyra dagar veckan efter påsk, så jag får en riktig långledighet. En vecka i Idre väntar! Hoppas på sköna åk i backarna och mycket sol!

Vår!

Idag har inte varit någon vanlig jobbdag. Vi har spenderat dagen på Scandic hotell i Sollentuna där vi ska ha vår förbundsstämma i maj. På förmiddagen planerade vi och därefter bytte vi om till morgonrockar och hängde på hotellets spa-avdelning. Vi fick välja en 20 minuters behandling, åt supergod ceasarsallad och bara tog det lugnt. Inte helt fel! Jag valde nack och axelmassage. Mycket skönt! Borde verkligen unna mig massage lite oftare. Vid halv tre avslutade vi dagen och jag passade på att ta en långfika med Kattisen. Nu sitter jag i soffan och väntar på att Älsklingen ska komma hem från Idre. Dagens våriga väder har gjort mig sugen på glass hela dagen, så jag kunde inte låta bli att köpa en av vårens nyheter på vägen hem. Vågar man säga att våren är här nu eller?



 

Jag som är ett fan av stracciatella glass, eller krossad choklad som vi säger på svenska, hade höga förväntningar på denna nyhet. God, men kunde gott ha varit lite mer krossad choklad i.