Alltid lika kort

Sommaren är så gott som slut. På måndag är det september och det räknas väl inte till sommaren? Det har varit en mysig sommar, trots att det tog slut alldeles för fort som vanligt. Vi är tillbaka i Västerås och jag längtar redan tillbaka till stugan. Eller åtminstone till något större! 24 kvadrat är ju inte mänskligt att bo på, i alla fall inte två stycken. Älsklingen kan inte packa upp sina resväska för det finns ingen plats för kläderna. Varenda skåp är fullt till gränsen och bokhyllan börjar likna ett Jenga-spel där risken finns att allt rasar om man skulle få för sig att dra ut en bok.

Kattisen, min kära granne och vapendragare, har lämnat Kaserngatan för Zanzibar istället. Känns konstigt att inte kunna springa över till henne och dricka latte i hennes soffa. Synd att jag inte är lite rikare så att jag kan hälsa på henne där borta i Afrika.

Jag söker jobb och trodde tills igår att jag skulle få ett som Text Layout Editor på Oriflame. Jag var på två intervjuer och allt kändes oförskämt bra. Men det föll på att tjejen jag konkurrerade mot redan hade kunskaper i Quark Xpress, vilket jag inte har. Får se om jag får göra ett tillfälligt jobb åt MdH istället, medan jag letar efter andra jobb.

I dag blir det en lugn lördag med lite fix i lägenheten och promenad med Wilma (ja, vi är hundvakt i helgen). I kväll kanske det blir bio!

Några sköna sommarbilder att suga på när hösten närmar sig:

       

       





Iskalla fötter

Huh! Jag fryser! Den sköna värmen har övergått till regn, blåst och typ 14 grader. Sitter här i morgonrocken och försöker hitta CAP-nyheter utan framgång. Ska istället gå och elda och sen måste jag städa och fixa lite. Älsklingen med föräldrar kommer på onsdag eller torsdag och då måste det ju se någorlunda trevligt ut här inne.

Funderade ett tag på att leka inbrottstjuv...

Åkte alldeles nyss till stugan för att sova. Tryckte in nyckeln i det kärva låset. Brak sa det, och så gick nyckeln rakt av. Där stod jag med en halv nyckel i mörket. Det var bara att åka hem igen, så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig i mitt lilla barndomsrum. Ingen extranyckel finns det heller. Tur att jag har en snäll syster som lånar ut alla nödvändigheter. Och i morn har nog fixarpappa förhoppningsvis fixat fram ett nytt lås. Själv ska jag jobba hela långa dagen. Har fått jobba hela veckan och det är ju bra för plånboken!

Dessa raggare...

Raggarna äter verkligen som hästar. Istället för en macka äter de två. Istället för en bakelse äter de två. Istället för tre pannkakor äter de sex...osv. Men så ser de ut därefter också. Den bara magen hänger och dallrar under skinnvästen. Sexigt? NEJ! Som ni kanske förstår är jag lite less på dem. Men en sak kan jag i alla fall inte klaga på; de är hyfsat trevliga och köper det som finns. Dessutom måste jag ju erkänna att deras hyperpolerade bilar är lite smått imponerande.

Här kommer lite bilder från cruisingkvällen á la 50-tal:

   
  
Kvällens gäng som jobbade och slet så svetten lackade under klänningarna.


Det sötaste paret: Erika och hennes rosa lilla bil!

Och tillsist, dagens loppisfynd:


Ett par röda skor kan ju pigga upp vilken trist outfit som helst. Det bästa är att de är som gjutna för fossingarna mina!