Mysbrallor på stan

I dag sprang jag runt en stund på stan för att inhandla diverse nödvändiga saker. Typ sånt som schampo och ansiktskräm. Det råkade bli ett par nya skor också! Tyckte att jag behövde ett par lite somrigare skor nu när solen har tittat fram. När jag sprang omkring bland alla shopping-galna människor kom jag att tänka på en sak som jag egentligen har funderat på ända sedan jag flyttade till Västerås. Varför springer alla fjortistjejer runt på stan i för stora mysbrallor? De är välfixade i håret och sminkade till max. Upptill har de på sig någon fin topp men nedtill är det mysbrallor som gäller. Inte för att jag har något emot mysbrallor, jag snarare älskar att springa runt i dem, hemma(och hos Kattis ibland). Är detta ett Västeråssyndrom eller har de blivit en trend hos de unga tjejerna? Fundersam.

Sommarvibbar

Älsklingen har kommit hem och jag känner mig hel igen! Våren har gjort entré där ute och det är fortfarande ljust fast klockan är nio. Jag får härliga vibbar av ljumma sommarkvällar med grillning och öl. Årets första grillning har faktiskt redan inträffat. Hemma hos Kattis på hennes balkong, i fredags. Vi satt dock inomhus och åt vilket inte ger samma känsla, men grymt gott var det i alla fall!

Sitter och filar på en dikt till min kära mormor. Hon fyller 70 i slutet av maj och har bjudit hela tjocka släkten på kryssning till Tallin. Det ska bli jätteroligt! Syrran kommer hem och ska vara med också, så hon och jag tänkte framföra en liten dikt. Nånting måste man ju göra. Hon har alltid gjort så mycket för oss.



Tiden rinner

Tiden går så fort nuförtiden. Den praktiskt taget rinner iväg för mig. Påsken och dagarna i Idre är redan över och plötsligt är det bara två veckor kvar på den här kursen. Sen är det dags att plocka terminens sista fem poäng innan sommarlovet kan påbörjas. Ett sommarlov som kommer att domineras av jobb. Tror jag i alla fall. Har inte sett sommarschemat än men förväntar mig inte många lediga stunder. Några dagar alldeles när skolan slutar och några dagar i juli då jag och Ida åker till London är väl det jag kan räkna med. Har lite ont i magen för att jag ska vara utan Älsklingen i stort sett hela sommaren. Hoppas att jag kan åka ner till Kalmar några dagar i alla fall och att han kan komma till mig. Har blivit lite bortskämd med att ha honom omkring mig nu när vi har bott ihop sen i höstas. Visst, i början funkade det inte så bra att bo ihop och ibland blir det mycket gnäll och tjat, speciellt från min sida, men nu har jag insett hur mysigt det verkligen är att bo ihop med honom. Som nu, när han är i Kalmar i en vecka, det är då jag inser hur mycket jag tycker om honom och hur mycket jag tycker om att ha honom i min närhet. Tycker inte om att komma hem till en helt tyst lägenhet där det inte finns någon Älskling som sitter i favoritfåtöljen och väntar på att få en puss. Som tur är kommer han tillbaka på måndag och än är det ju lite tid kvar tills sommarlovet är här. Fast den kommer väl att rinna iväg lika snabbt den…


Snart i backen

Det var skönt med en lugn helg. Mycket tid spenderades med Älsklingen, vilket alltid uppskattas av mig. Från en lugn helg till en inte lika lugn måndag. Jag håller med dig Kattisen, om att man blir lite stressad av projektarbetet. Det känns som att det är så mycket som ska göras, både i gruppen och individuellt. Och så ska jag åka bort över påsk också. Ska upp till Idre där familjen redan befinner sig. Hoppas på några soliga dagar på brädan i backen. Men först ännu en dag i skolan, bland html-koder, arbetsmoduler och skisser.


Tevespel

Först hade jag och Älsklingen festplaner, men sen insåg vi båda två att vi egentligen inte var så sugna på fest, och dessutom är jag ganska trött efter en lång vecka med lektioner varje dag. Det blev kebab från Hemdalsgrillen och en film istället. Filmen var tyvärr inte så bra trots 8,1 på imdb. Men jag somnade inte i alla fall! Sen skulle jag försöka spela tevespel, närmare bestämt James Bond. Det var inte riktigt min grej. Är tydligen ingen bra bilförare i tevespelsvärlden, eller så är det så att Mr Bond är en dålig chaufför.(Jag tror på det!) Älsklingen har övertagit spelandet och sitter nu och muttrar över en bana som han inte klarar. Själv så ska jag bara avsluta det här blogginlägget och sen är det sova sova säng säng säng som gäller! Eller så kanske det blir en stund på soffan tills banan är avklarad.


Noll inspiration

Jag är inte direkt någon effektiv bloggare nu för tiden. Förlåt. Min inspiration till att skriva är liksom som bortblåst. Jag väntar på att vinden ska vända och blåsa in lite kreativitet i mig. Det kan verkligen behövas i den här kursen som har startat nu, eftersom vi ska lära oss att göra en webbsida. Jaha...nu tog mina ord slut…illa! Ska titta på Top Model istället för att sitta här och mumla.