Det är kul med smink!

Jag fick ett presentkort på en sminkning på Make Up Store i julklapp. I torsdags tog jag med mig Kattis och utnyttjade det.

image29
FÖRE. Gråa och bleka.

image32
EFTER. Färggladare!

image30
Kattis blev turkos.

image31
Och jag blev grön!

Hinner inte

Jag hinner tydligen inte med att blogga. Har varit så mycket med IDP-tidningen och skolan. Hade i alla fall en underbart skön påsk med en hel vecka i Idre. Åkte slalom, solade och drack Corona!

I helgen hade vi Älsklingens mamma på besök. Vi gjorde en utflykt till Stockholm och gick bland annat på Astrid Lindgren-utställningen på Kulturhuset. Det var intressant och jag fick lite av en Astrid Lindgren-frossa. Vill se alla hennes filmer nån dag och bara minnas hur det var att vara barn.

Just nu är det bildspelsmakeri och grupparbete som gäller och förmodligen ett nytt litet jobb på G. Inte helt fel.

Då kallt. Nu varmt!

image27
     För några veckor sen var det så här kallt.


    image26
    Nu är det så här varmt och skönt!

Virtuell städning

Jag har gjort en virtuell städning. Har rensat min överfulla skolmail från en hel hög inaktuella mail. Skrivbordet på min dator har också fått sig en omgång. Från att ha varit helt överbelamrat är det nu rent och fint som ett nytorkat golv. Mitt liv känns genast ett aning mer strukturerat! 

I morn åker jag och Älsklingen hem till Tällberg och familjen för att fira påsk. Sen blir det Idre! Tror jag ska kosta på mig att stanna där hela veckan, trots att vi har lektioner. 

Min dumma visdomstand har vaknat till liv ännu en gång. Aj! 

Ny vecka och kurs

Ny vecka. Ny kurs. Och IDP-tidningsarbetet rullar på. I dag har de inblandade lärarna fått säga sitt. De verkade gilla helheten men en hel del justeringar ska göras. Ska bli kul sen när jag kan läsa mina egna ord i tryckt form!

I helgen var ju lillasyster här! Vi hade Let´s dance-mys på fredan och på lördan var vi på Kåren. Alltid lika skoj att gå ut med syrran!

Nu är jag trött och måste käka.