Ett vårtecken

Ingen feber idag och lite mindre snor. Efter gårdagens inomhussittande hade jag idag lite ångest och begav mig därför ut på en liten promenad i skogen. Mitt mål var att hitta videkissar. Det såg ganska mörkt ut under hela promenaden, men precis när jag skulle vända om och gå hem dök det upp ett litet träd med de små vita ulltussarna. Jag snodde några kvistar som nu står här och sprider vårkänslor omkring sig!

image182

Det rinner

Nu har förkylningen brutit ut på riktigt. Snoret rinner, har feber, ont i kroppen och ont i huvudet, vilket innebär att jag har legat i soffan hela dagen. Har roat mig med Greys Anatomi, men nu är alla avsnitt jag hade slut så vad ska jag nu göra? Borde äta något och gå till Ica för att handla nya pappersnäsdukar och samtidigt andas lite frisk luft. Hoppas på mindre snor i morgon...

Barcelona i bilder

Jag kan ju inte vara sämre än Minja ;o), så här kommer några bilder från Barcelona!

Den lilla byn Sitges utanför Barcelona var mysig och bjöd på fint väder.


Sightseeing i form av Sagrada Familia (Gaudís bygge som aldrig blir färdigställt). Vi besökte också ett till av Gaudís verk, Park Güell. Mosaiken var beundransvärd men jag hade väntat mig en maffigare ödla. Det bästa var nog ändå utsikten över så gott som hela Barcelona.


Mojitos på Princesa 23 för 3,50 Euro! Billigt och starkt!

Me gusta Barcelona

Hola amigos och glad påsk!

Som ni kanske märker har inte bloggen varit min högsta prioritet under mina dagar här i Barcelona. Men dagen till ära kände jag att det var dags. Sitter här under ett täcke och myser medan de andra är på fotboll, så vad passar inte bättre än ett blogginlägg? Visst hade det varit kul att följa med på matchen men min plånbok säger nej till 69 euro.

Veckan har rusat fram samtidigt som det känns som att det var längesen jag hoppade av bussen vid Plaza Catalunya och kramade om Älsklingen. Här har våren tagit fart på riktigt så vädret har mestadels varigt soligt och skönt. Jag har passat på att njuta av solen på taket här ovanför lägenheten i en gammal fallfärdig soffa. Hur härligt som helst! Annars har vi mest ätit, sight-seeat en aning, druckit Estrella och skrattat åt Martins och Älsklingens Hey Baberiba-imitationer. Trots det sköna vädret har jag frusit ganska mycket. Lägenheten är ganska kall och fuktig så man blir aldrig riktigt varm här inne (förutom under täcket). Kvällarna har också varit ganska kalla och kanske har krävt en extra tröja egentligen. Därför är jag nu lite snörvlig.

I morgon åker jag hem, vilket inte känns allt för roligt. Nu ska jag lämna det varma täcket för att gå ner på gatan och köpa något käk. Min mage skriker efter något göttigt efter gårdagens så kallade röj.


Jag skulle behöva en rejäl dos energi

Just nu är jag en trött och en aning stressad människa. Så akta er! Älsklingen, du vet vad jag menar. I helgen var jag hemma och jobbade samtidigt som jag försökte hinna med att träffa nära och kära som jag inte träffat på länge. Hann åtminstone med att dricka vin med Åsa, prata spa-weekend med mormor och gosa med min så gott som nyfödda kusin Hilda (i typ fem minuter). Hann tyvärr inte med Carro :o( som av en händelse råkade vara hemma samtidigt som mig. Det får bli en fika i Stockholm istället.

Dagen har bestått av en hel del tågåkande. Först från Tällberg till Stockholm för ett möte på Centrum för Lättläst. Sen vidare till Eskilstuna för att lyssna på vad eventuella arbetsgivare har att erbjuda (intressant men en aning ångestframkallande). Sen hem till Västerås och Kattisen som bjöd på supergod pastagratäng och ännu godare chai latte. Det satt fint!

Nu sitter jag här och försöker strukturera upp mitt liv och vad som bör göras innan jag åker till Barcelona om en vecka. Ska bli härligt att få åka bort en vecka med samtidigt blir jag stressad över allt som den här kursen innebär och allt planerande inför ex-jobbet.

Är det redan påsk?

Nu har Syster tagit sin klump till resväska och åkt hem till Tällberg. Blev lite tomt (speciellt där den feta väskan tog plats!) När jag kom hem väntade ett sött litet påskägg fyllt med göttigt godis på mig. Precis vad jag behövde efter allt funderande på syfte och metoder. Tack Syster!

Nu ska jag strunta i allt onödigt kvällssurfande bland bloggar och annat krims krams (menar förstås inte att alla bloggar är krims krams) och istället krypa ner i sängen.

Det värker i fötterna

Idag känner jag mig totalt mörbultad, vilket innebär att gårdagen var lyckad! Partystämningen var på topp och triggades av schlager med Linda Bengtzing. Schlagerandan höll i sig hela kvällen och så även dansandet. Vi dansade non-stop hela kvällen, det började redan hemma hos Emma!

  
You and me                Allihop på en och samma bild!

                   
Under my umbrella          Fångad av en stormvind!

Tack för en trevlig kväll tjejer! Bör göras om inom inte allt för lång tid.

Till Älsklingen

image160
En puss till min darling! Vad tycks om nya frisyren?