Reklam? Ja, tack!

De flesta jag känner och de flesta som bor i mitt hus har lappar på sina dörrar med texten "Ingen reklam tack!". Det första jag gjorde när vi flyttade till den här lägenheten var att pilla bort den där texten från dörren. Jag tycker det är roligt att få reklam! Det finns alltid en liten stund över för att bläddra igenom den där högen med spännande erbjudande. Okej, allt är inte jättespännande men jag tycker om att veta att de säljer extra billig kycklingfilé på Konsum eller att det finns ett bra erbjudande på en digitalkamera på Elgiganten. Sen att jag nästan aldrig handlar dessa "erbjudande-varor" är en annan sak. Men jag bär ju på informationen i alla fall och det känns bra. Ibland dyker det upp ett och annat spännande recept bland alla matvaruerbjudande som kan bli lösningen på dagens middagsgrubbel. Visst att det slösas mycket papper på all denna reklam som på ett eller annat sätt tillslut hamnar i soporna, för det gör den ju hos mig med. Har en en stor Ikeakasse som fylls på några dagar i veckan. Men den reklam som hamnar innanför min dörr får åtminstone en liten stund i rampljuset och det tycker jag att den förtjänar.


Paket

Alldeles nyss damp det ner två små paket innanför dörren. Det ena innehöll en ny bläckpatron och fotopapper. Okej, kanske inte världens roligaste paket. Det andra innehöll bodylotion, bodyscrub, lipliner, läppglans och ett armband. Jag är med i nån sån där klubb med skönhetsprodukter (en telefonförsäljare lyckades övertala mig). Det paketet kändes roligare för jag hade totalt glömt bort att jag skulle få det. Och så innehöll det ganska välbehövliga produkter enligt mig. Förutom den där liplinern då. Jag passar fruktansvärt dåligt i läppstift så en lipliner lär ju inte göra saken bättre. Hur som helst så är det väldigt roligt att få paket, speciellt när det inte är väntat.

Ikväll blir det myskväll med Kattisen och Jennie. Vi ska laga mat och bara myyyyysa. Hoppas att vi ska titta på Idol också. Har ägnat de senaste dagarna till att skriva, skriva, skriva.... Inte hunnit med så mycket qualitytime med tjejerna så det kan behövas.

Nu ska jag ta mig till Friskis för ett skönt yogapass innan jag och Älsklingen ska äta lunch på stan och kolla på nya glasögon åt honom. Har försökt tjata lite diskret (hur man nu gör det) om att det verkligen är dags för nya glasögon och han håller faktiskt med. Nog för att det verkar vara jag som är mest drivande.

Förresten, mitt hår fick sig en omgång av toning igår. Mörkbrunhårig blev jag! Lite läskigt varje gång jag tittar mig i spegeln, men jag älskar känslan av nyfärgat hår. Synd att den känslan försvinner så snabbt bara.


Put your music player on shuffle

Kan inte låta bli att göra det här testet, eller listan, eller vad det nu är. Såg det när jag snurrade runt på några bloggar. Hoppas det var ok att sno det! Testa du med. Riktigt skoj faktiskt!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn´t make sense.

NO CHEATING!

Will it be ok?
Powrless
How are you feeling today?
Keep me here
How do your friends see you?
Tell me
Will you get married?
Oye el Boom
What is your best friend's theme song?
Try
What is the story of your life?
You´re beautiful
What was high school like?
What if I´m right
How can you get ahead in life?
I wish I was a punkrocker
What is the best thing about your friends?
Under me sleng teng
What is tonight going to be like?
Fill it up
What is in store for the remainder of this weekend?
Gospel time
What song describes you?
Little Willie John
To describe your grandparents?
En platta jazz
How is your life going?
Sun goes down
What song will they play at your funeral?
Barndomstid
How does the world see you?
Makings of you
Will you have a happy life?
Acceptable losses
What do your friends really think of you?
Say goodbye
Do people secretly lust after you?
Through with love
How can I make myself happy?
Remind me
What should you do with your life?
My world
Will you ever have children?
When she comes to see me 

Fri för en stund

Tog det tidiga tåget i morse för att i sista minuten skriva ut och montera min trycksak. Beundrade andras trycksaker, redovisade min egen, fick hyffsad kritik och nu är det över. Nästa kurs börjar på måndag. Vet ni vad det innebär? Jag är fri från skola i en hel vecka! Underbart skönt. Men har en hel del att göra när det gäller katalogjobbet, så sysslolös blir jag inte ändå må ni tro.

I helgen var mammsen på besök. Vi shoppade, åt delikat pasta och försökte besegra Olof i TP. Det var mysigt att ha henne här och hon lyckades skingra mina tankar kring skolan för en stund. Har varit så intensivt nu den sista veckan så jag inte riktigt har hunnit med mig själv.

Nu ska jag snart bege mig in i Prison Breaks spännande värld och dreggla lite över Scofields vackra nuna.


Paus

Tar en paus från skrivandet för att skriva några rader här istället. Var längesen jag ägnade tid åt min blogg. Det är så mycket annat att lägga energin på. Har fått mitt första riktiga uppdrag! Är med och skriver om programtexterna i Mdh-katalogen. Stressigt och svårt men också spännande och kul. En utmaning att stoppa i meritpåsen. Dessutom får jag betalt. Det är bra med tanke på min nya dator som jag ska köpa. Den står och väntar på mig någonstans, jag kan bara inte hitta den. Problemet är att jag inte vet vad jag ska köpa för dator. Mac eller PC? Bärbar eller stationär? Begagnad elle ny?

Nu ska jag ta en till paus. En yogapaus på Friskis. Ska bli skönt.