Borta bra men hemma...?

Hemma igen. I lägenheten i Västerås. Det är kallt och grått ute och min bruna färg har börjat flagna bort. Är lite trött efter den långa resan och känner mig konstig i magen. Från thaimat till fil med flingor, inte konstigt att min mage känns bubblig.

Bangkok var häftigt. Hann inte se så mycket så det var svårt att få en uppfattning om hur stor staden är. Shoppade på MBK (apstort shoppingcenter med 6 våningar) och på Khao San road (alla backpackers favvogata). Vi bodde även på Khao San road, på ett hyfsat hotell med pool på taket.

Nu ska jag ner på stan och säga upp lägenheten. Vill inte. Men måste. Har fått en lägenhet på Viksäng. En sån med loft. Det verkar mysigt och jag hoppas att jag ska trivas. Sen ska jag träffa Lois och sen Kattisen! Imorn åker jag hem till mamma, pappa, syster och Wilma. Ska bli mysigt.

Undrar om bubblandet i magen betyder att jag är hungrig? Börjar bli dags för lunch. Skulle vara gott med en Tom Yam Kung...

Bilder från Thailand kommer så småningom.

Bye bye...

Sista dagen pa stranden. Vi ar nu pa vag hem till huset for att packa ihop alla grejer, passar pa att "internetta" lite pa vagen. Imorn aker vi till Bangkok tidigt pa morgonen. Blir dar ca en och en halv dag innan vi flyger hem till Sverige. Ska bli spannande att se den stora staden! Vi kommer nog agna mest tid till shopping. Hittils har jag knappt kopt nanting sa det borjar bli dasgs. Tiden i Thailand har gatt snabbt, men samtidigt kanns det som vi hunnit med en hel del.

Hem till Sverige och jobb alltsa. Kommer kannas tungt med tanke pa att jag har blivit en aning forslappad har i Thailand... Hoppas att fixandet med huset i Ostanhol kan fa igang mig! Ska bli roligt att umgas med familj och vanner ocksa.

Midsommar

Gårdagens midsommarafton firades med sill, potatis och nubbe, precis som i Sverige. Vi åt knäckebröd med ost också! Alla ost-tokiga svenskar åt ost som aldrig förr så den tog slut i ett nafs. Kvällen var mycket  trevlig med ett gäng människor i alla åldrar. Allt från stå-på-händer-åldern till gubb-åldern. Det blev en sen kväll så idag är en seg dag. Jag och Älsklingen har hyrt en moppe. Nu sitter vi i Martins föräldrars hus och pratar inredning. Det är molnigt idag, men ack så varmt. Kvalmig luft som framkallar svett trots stillasittande. Älsklingen har precis slängt sig i poolen. Kanske ska göra detsamma.


Thailand

Livet i Thailand ar underbart! Sa skont att ta dagen som den kommer och inte behova tanka pa naganting alls, mer an vilken bikini jag ska ta till stranden och vilken mat jag ska prova pa ikvall. Huset vi bor i med Martin och Minja ar hur fint som helst med en egen liten pool och stor veranda. Tyvarr ar vattnet i bade poolen och havet for varmt. Svart att svalka sig med andra ord. Nu maste jag sluta och ta mig ut ur internetcafeet som ar fyllt med aircondition, vill ju inte bli forkyld. Da svettas jag hellre! Kram och puss till alla er dar hemma!

4 timmar till avgång

Då bär det snart av! Sol, strand, pool, Zingha och god mat i 16 dagar!

Ha det bra här i Sverige så länge! Puss på er!

Jordgubbar är sommar

Äntligen sommarlov! Så skönt att inte behöva ägna en enda tanke åt skolan.

Försöker göra mig redo för resan. Sprang på stan igår och inhandlade nödvändigheter. Fattas dock ett par solglasögon och en ny bikini. Det ska fixas idag. Sen så!

Nu ska jag äta jordgubbar till frukost! Somrigt värre!

Inga svarta strumpor på golvet

Helgen i Örebro var mysig och sangrian var god. Tyvärr kom vi aldrig in på Kåren.... Vi tyckte att vi var tidigt ute men kön var lååååång och stället näst intill fullt när vi kom dit.

I dag har varit en sån där dag då tankarna har snurrat i huvudet. Älsklingen är hemma i Kalmar på besök. Jag föreställer mig att han är i Spanien för att förbereda mig. Jag tänker att det är så här jag kommer ha det i två terminer. Dessutom måste jag flytta och bo i en lägenhet som kommer vara min och inte vår. Jag får ont i magen av tankarna. Samtidigt försöker jag tänka positivt. Vi åker till Thailand om sex dagar och får mycket tid tillsammans. Vi kommer göra en resa tillsammans med min familj i höst. Jag kommer kunna hälsa på i Barcelona, en stad jag alltid velat besöka. Älsklingen får bra erfarenheter och kommer lära sig prata spanska.

Jag hoppas bara att de där två terminerna går snabbt... Räkna dagarna kommer jag göra ändå.

Rött vin med fruktsoda och frukt

I dag är det fredag! Underbart! Ska till skolan för att få lite respons på filmaffischerna och sen åker jag till Örebro och Carro. I kväll ska vi dricka sangria! Sist jag drack det var hos också hos Carro, för mer än ett år sedan. Blev en aning för mycket då, men nu är jag redo igen.  En skolvecka kvar av den här terminen och sen bär det av!