Slutet är nära

I måndags tryckte jag och Kattisen på "spara" för sista gången när det gällde rapporten. Vi bestämde att det fick vara nog och att den därmed var klar för inlämningen. Vi kände dock ingen direkt glädje.... Kanske var vi för utmattade för det. Lyckan över att vara så gott som klara började dock sprida sig i tisdags då vi hade lämnat in rapporten. På kvällen spontandrack vi vin och det var nog först då vi kunde slappna av och andas ut. Vinet satt där det skulle och det blev en mycket trevlig kväll! I onsdags var det examensfest och vi gjorde oss redo för den arabiska natten med hennatatueringar och krims krams hängandes lite här och var. Maten var supergod och det var trevligt att träffa klassisarna igen efter tio veckors slit, men festen kändes lite avslagen. Den kom liksom aldrig igång riktigt (eller så var det bara jag som var seg.)
Nu är det bara (kanske inte är så bara?) presentationen av vårt arbete och opposition kvar. Men först väntar terminens stora slutfest på Kåren i morgon!


Kommentarer
Postat av: sanna

Vilket fint kollage å va fin du va!!!! PUSS

Postat av: sanna

Hann inte ringa dej igår, kom hem rätt sent. Nu ska ja till jobbet igen. Ska du göra idag då? Tell me när du hört nå mer om jobben. Du kommer väl hem till midsommar iallfall?? Du har ju liksom ett jobb nu om du vill.....coolt liksom!!! Men förstår om du vill höra från dem andra först om det är mer heltid. Saknar dej här hemma å att få komma å hälsa på dig i stugan efter jobbet. snyft! Ha en bra dag!! Wilma hälsar! PUSS

2008-06-10 @ 11:21:30
URL: http://susenlusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback