Lördagsutflykt

Igår tittade solen fram och inbjöd till en promenad på Mälaren. Jag och Älsklingen packade ryggsäcken med en göttig picknick och begav oss ut på isen. Vi siktade på en holme en bit ut och hittade en trevlig brygga att picknicka på. Det var skönt så länge solen var framme, sen var det inte lika skönt att gå hela vägen tillbaka, utan sol och motvind. Älsklingen jämförde det med att bestiga Mount Everest. Haha, undrar vad en professionell bergsbestigare skulle tycka om den jämförelsen? Utflykten slutade med att Olof plurrade med ena foten i ett hål. Vet inte hur det gick till eftersom det var tjock is överallt annars, men helt plötsligt var foten under isen och lika fort var den uppe igen. Det här hände intill en strandkant så det var inte alls djupt, men blöt blev han och det blev till att powerwalka hem till värmen. Hur som helst var det i alla fall en trevlig utflykt!




Idag blev det en dubbelfika med Kattisen. Först en lååång fika på Waynes, sen en sväng på stan och sen en fika till på Subway. Fika is det shit! Vad ska man annars göra på söndagar liksom? Inte glo på fotboll i alla fall.

Kommentarer
Postat av: sanna

Fick schemat för mars idag å jag jobbar helgen då personalfesten är. Är ju ledig helgen innan för då är ju er fest och den går ju inte bara å missa! Sen måste jag säga att jag vill vara ledig över påskhelgen oxå....Tycker det vore trevligt med en utgång igen....Fredag kanske? PÖSS

Postat av: Limpan

Åh, jädrans fotobll alltså!

2009-03-02 @ 11:59:12
URL: http://lovely-limpan-not.blogspot.com
Postat av: Gurra

Nä, helt onödigt att glo på fotboll. Villa vinner ju ändå inte - oooooohhh! =)

2009-03-02 @ 16:37:43
URL: http://thegooch.blogg.se/
Postat av: Kattisen

Ja fika is the shit! (är det inte ute att säga så?)

2009-03-02 @ 19:23:25
URL: http://knatzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback