Ett ställe

Äntligen har det ordnat sig med ett ställe att ta med lördagens festgäng till! Vi ville hitta ett ställe där det skulle gå att boka ett bord för 15-20 personer, vilket inte var det lättaste. Många ställen verkar dessutom ha som krav att när man har bokat ett bord måste champangen flöda hela kvällen för att man ska få ha kvar bordet. Men om man inte vill dricka champange hela kvällen då? Jag menar, vi är inga överklassungar och kanske hellre dricker dricker sånt som helt vanliga drinkar, öl, vin och cider. Okej att man måste förbeställa något slags drinkpaket för att få boka ett bord, men varför sådan fokus på champange? För att det är dyrt och lättdrucket förstås. Stället vi ska till är Ett ställe på Söder. Ser fram emot en rolig kväll! Hoppas att ni som kommer på festen också gör det!

Kommentarer
Postat av: Sara Larsson

jag ser jätte mycket framemot det =) vet att vi kommer få skoj där... kanske inte så heta karlar men d är la inte så många av oss ute efter hehe.. men grymt rolig musik. jag har alltid haft skoj d gånger jag har gått dit faktiskt =) ses på lör, längtar som tusan =) =)

Postat av: kattisen

Meh, jag kan väl inte avslöja alla hemlisar heller! :P Äh, jag vet inte ens hur vi är släkt, bara kom på det här om dagen. Har ju aldrig träffat karln.



Härligt med bokat bord! Snart är det lördag.

2009-03-18 @ 07:55:31
URL: http://knatzan.blogg.se/
Postat av: kattisen

Och jo. Jag skulle gärna vilja se några heta karlar på lördag!

2009-03-18 @ 07:56:31
URL: http://knatzan.blogg.se/
Postat av: sanna

Klart att jag ser fram emot eran fest!!! Inga heta karlar....fan då;) PUSS!

2009-03-18 @ 16:44:24
URL: http://susenlusen.devote.se
Postat av: Sara Larsson

men nu var det ju min kommentar angående de heta karlarna.. å vi har la alla olika smak =) några av mina vänner har hittat hugg där.. kanske är för att jag skippar mina glasögon när jag går ut o jag missar att d finns fina karlar.. ;) så sanna o kattisen d kommer säkert finnas några för er =) =) =) =)

2009-03-18 @ 22:30:12
URL: http://stikosara.blogspot.com
Postat av: Frickan

Det tror jag med! Jag kan hjälpa till att leta! ;o)

2009-03-19 @ 06:30:31
URL: http://bagarberta.blogg.se/
Postat av: Limpan

Det blir skitabra! Det finns heta karlar lite varstans tycker jag, men nu är ju inte det det viktigaste för mig. Det viktigaste är att jag får skaka rumpa.

2009-03-21 @ 14:49:02
URL: http://lovely-limpan-not.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback