Varför luktar köttbullar fis?

Köttbullar luktar verkligen fis. När jag kom hem luktade det fis i hela lägenheten och man skulle kunna tro att Älsklingen hade varit i farten ;o), men köttbullefislukt luktar, tro det eller ej, värre. Han lyxade alltså till det med dessa fisbullar medan jag mötte upp Carro efter jobbet och käkade göttig middag med henne!

Sitter här och bloggar med Efterlyst på i bakgrunden och nu slår det mig igen. Sen pappsen skaffade glasögon är han faktiskt rätt lik Hasse Aro.



Just nu håller jag även på att få blodstopp i fötterna.
Köpte nya snowboardboots igår och försöker känna in om de känns bra. Kan snowboardboots vara sköna eller? Just nu känns det inte så skönt, men jag kanske har dragit åt knytningen för hårt?

Kommentarer
Postat av: sanna

Då tror jag nog att du dragit åt dojjorna en aning för hårt....KRAM!!!

Postat av: Gurra

Jag antar att det var såna där färdiglagade mamma scans köttbullar han hade lagat. När ska han förstå att det är mycket godare att göra egna? Och ja, det där kom från mig hehe.



Snowboard-boots kan visst vara sköna - efter att man har genomlidit en sån där "gå-in-dem-fas". Vad blev det för dojjor föresten?

2009-02-19 @ 09:01:11
URL: http://thegooch.blogg.se/
Postat av: sanna

Berta, tycker du ska börja kommentera lite i min blogg. För jag kommenterar ju faktiskt en hel del i din.....å det måste vara rättvist! Tjing tjong!

2009-02-19 @ 10:48:18
URL: http://susenlusen.blogg.se/
Postat av: Minja

Ja Gurra, jag blev verkligen förvånad att DU säger att hemlagat är bäst. Mr Halvfabrikat liksom ;)



Sara: Vi ska riva kök i helgen så det finns en god chans att vi är skilda på måndag. får jag bo hos er?! Hör av dig snart för vi måste ses och luncha/fika whatever! Kram kram

2009-02-19 @ 13:16:50
URL: http://hardnoclife.blogg.se/
Postat av: sanna

Ha de så bra i Kalmar!!! PÖSSILIPÖSS!!

2009-02-20 @ 12:35:47
URL: http://susenlusen.blogg.se/
Postat av: sanna

Jag visste att den kommentaren skulle kommma i från dig. Har ett par liknande men inte likadana, dem här är typ varmare och mer rejäla liksom. Dessutom kan man alrig få för mnga skor;) & dem var ju på rea! Nej , han har inte hört av sen i lördags natt, suck.....en segpropp är vad han är. Haft en bra helge i Kalmar? kRAM

2009-02-22 @ 11:00:50
URL: http://susenlusen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback