Fejk

Tittade precis på dokumentären "Älskade låtsas-bäbis på fyran". Ja, ni vet ju att jag har en förkärlek för lite konstiga dokumentärer. Handlar alltså om dockor som ser ut som riktiga bäbisar som folk köper och tar hand om som om de vore riktiga, livs levande bäbisar. De byter blöjor på dem, kammar deras hår och går ut med dem i barnvagn. Läskigt, tycker jag. Men det är klart, kan man köpa fejkbröst och fejkhår, kan man väl lika gärna köpa en fejkbäbis. Snart lever vi väl i en enda stor fejkvärld. Hjälp!

Äkta ska det va!

Kommentarer
Postat av: sanna

Såg oxå lite på den dokumentären. Herregud, köpa kläder för flera tusen och massa barnvagnar för en bebis som inte ens lever....då kan dem väl adoptera en riktigt unge istället. Åt en mandarin, clementin eller satsumas nyss å tänkte på dej då. Tror det var en clementin, den hade gult skal, va lite och sur! PUSS

Postat av: Minja

Hehe, tänkte också skriva ett inlägg om d där. Mest pga den läskiga tanten som typ hatade riktiga bebisar och sa att "de här är så bra för de kan inte smutsa ner de fina kläderna" medan hon ondskefullt smekte håret á la äkta psyko-stil :)

2008-09-30 @ 10:48:28
URL: http://hardnoclife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback