Mandarin eller clementin?

I går när jag till affären (efter ett Friskis-pass som för en gång skull var kul) kände jag hur ett leende spred sig på mina läppar när jag såg de gulgröna  små frukterna. Clementiner! De är här nu! Och precis som jag vill ha dem. Gulgröna, tunnt skal, kärnfria och ganska så sura. Köpte ett gäng och nu sitter jag här och suger på en klyfta. Förresten, heter det clementin eller mandarin? Har upptäckt att jag säger olika, men det är fortfarande samma frukt för mig. Det finns ju några som är mer orange, har lite tjockare skal, är sötare och innehåller kärnor. Det kanske är en mandarin...eller en clemenetin?!

                                                                       


Skulle kunna äta hur många som helst!

Kommentarer
Postat av: sanna

Precis sådär vill jag oxå ha dem! Skicka hit en! Ska nog köpa idag när jag handlar, såg annons igår faktiskt om att dem bara kosta 9,90. Dem små rackarna kan ju vara så dyra ibland! Nu ska jag plugga.. Höres!

Postat av: Limpan

http://sv.wikipedia.org/wiki/Clementin



Jag är en sån besserwisser att jag borde ha stryk.

2008-09-24 @ 11:07:11
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: Limpan

Vi konstaterar att mina arbetskamrater inte vet vad de pratar om, det är killar som är usla på att skära bröd och speciellt ost och vi kvinnor som skär urbra.

2008-09-24 @ 15:20:50
URL: http://endumen.blogg.se/
Postat av: kattisen

Det heter satsumas. End of discussion.

2008-09-24 @ 16:07:43
URL: http://knatzan.blogg.se/
Postat av: Minja

Det beror på vart de kommer ifrån och massa annat, lyckades aldrig lära mig, trots frukt&gröntarbetare på Ica ;) Ja vi ska gå på festen, det var lite funderingar bara då jag fyller år samma vecka. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, jag HATAR maskerad!! Aja.. :) Vi hörs då! Kram

2008-09-24 @ 20:04:11
URL: http://hardnoclife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback