Utmanad

Kom på att jag har ju blivit utmanad av Anita. Dags att ta tag i.  

Spelreglerna:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. När jag var liten gömde jag mig under min mormors diskbänk. Där kom jag på hur roligt det var att ta av sig blöjan och kleta in sig med bajs. Kanske därför jag har lite av en fascination för bajs i dag. Kan sitta och diskutera (i rätt sällskap) olika sorts bajs och så... Usch vad äcklig jag låter...!

2. Har spelat blockflöjt i alla möjliga storlekar. Sen blev det tenorsax. Spelade i storband och var riktigt duktig. Sen upptäckte jag att det fanns andra saker att upptäcka, så som alkohol och killar, och mitt intresse för saxofonen svalnade. I dag kan jag ångra att jag inte fortsatte och hoppas att jag nångång ska ta upp spelandet igen. 

3. Jag älskar dokumentärer och tv-program som handlar om konstiga saker. Typ: "Världens starkaste pojke", "Hjälp, jag kan inte sluta onanera" osv. Ju sjukare desto bättre! Outsiders är en favorit!

4. Jag är bra på att förstöra och tappa bort saker. Är lite klantig och tankspridd kan man säga. När jag var i Spanien slängde jag mina nycklar i soporna och här i Västerås har jag glömt dem i låset till soprummet (nästan i soporna alltså). Har slängt en alldeles ny mixer i golvet så motorn gick sönder. Har glömt en jättedyr kursbok jag lånade av en kompis kompis i ett provrum. På nåt sätt har det alltid ordnat upp sig. Nycklarna hittade jag, fick en ny mixer tack vare pappa och boken kom till sin rätta!

5. Jag gillar inte olyckliga slut. Vill att alla filmer, böcker och andra situationer ska sluta lyckligt!

6. Jag är 23 år och har fortfarande två mjölktänder kvar. Är nåt ärftligt fel som gör att det inte kommer upp några nya tänder under mjölkisarna. Kommer kosta mig dyrt den dan de ramlar ut. 


Nu utmanar jag lillasyster.



Kommentarer
Postat av: Louise

Hehe, du verkar vara en roligare tjej än jag någonsin kunnat ana. Hade ingen aning om att du kunde spela varken blockflöjt eller sax...:)

Postat av: Jennie

Åh, jag har alltid velat att det ska spelas saxofon på mitt bröllop men aldrig känt nån som kan. Börja öva ;-)

2007-03-20 @ 21:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback